Student 2014

Halloj!
Kära nån! Efter 13 år i skolan har Studenten äntligen blivit avklarad! Känns lite vemodigt men ändå helt underbart! Lätt en av de roligaste dagarna i mitt liv! 
 
Dagen började med att jag vaknade, genomtrött o kände mig inte taggad någonstans. Kvällen innan hade jag seriöst strykit min klänning på för hög värme, så en del av den smälte seriöst xD Var sjukt depp och satt hela kvällen "JAG HAR STRYKIT SÖNDER MIN KLÄNNING!"  som tur var syntes det inte så mycket! Ante och Hansii hjälpte mig att fixa allt, och vid 9 gick jag och Ante till Lange där vi skulle ha studentfrukost! På uppfarten hittade vi en mobil som blivit påkörd av ett par bilar verkade det som xD det visade sig vara Ebbas mobil! Och kort därefter fick Ebba också ett glas champange spillt över sin klänning.. TURDAG! Även Lax slängde sig i gräset med sina vita byxor! Haha Nicci vägrade ta på sin studentmössa! och morgonens roligaste var nog när sebbe sa: "kan man gå in i buskarna och pissa?" varpå Langes pappa svarar "Vi har en toalett annars?!" HAHA charmigt! Efter lite gruppbilder osv började vi gå mot skolan!
 
Väl framme påbörjades lite skrivning i allas mössor, och vi tog också studentfoto där det blev lite spykaos bland vissa xD När vi var tillbaka i klassrummet kommer Eva och Helena (Piff&Puff) (Svenska&SOlärarna) in med vatten och en massa godis och uppmuntrade alla till att dricka vatten och äta socker xD hahah gud så charmiga! tror de varit med på studenten många gånger!!  
 
Efter detta var det studentlunch, stor buffé och skitgott var det! Satt med Håkan Nelly och julia minns jag! Nelly hade en byxdress på sig och efter ett tag behövde hon och gå på toaletten och behövde någon som kunde knäppa upp byxdressen åt henne. Efter ett tag började vi undra var Nelly hade tagit vägen o då insåg vi att hon förmodligen inte hade någon som kunde knäppa dressen åt henne igen xD Så småningom började massa familjer samlas utanför och snart började också vår lastbil pumpa musik där ute! SHit va adrenalinet pumpade genom kroppen då! Alla stod vid trappan, sjöng och väntade på att bandet skulle klippas, vid exaaakt 13.30! Minns att göran stod och höll för öronen och såg döende ut! åhh stackars lilla gubben ;D
 
Tillslut klipptes bandet och alla bokstavligt talat kastade sig ut på trappan inför alla föräldrar! Sen var det dags att leta upp alla anhöriga! Har aldrig skakat så mycket i hela mitt liv! och shit med grejer man fick runt halsen xD Tungt som tuuusan men åhh det är ju så det ska vara!
 
Efter lite fotografering och så, var det dags att "bestiga" flaket! Egen DJ och eftersom Sebbes familj ska ha en dokumentär om djurambulansen hade vi en snubbe som åkte med en fet kamera och filmade hela färden! Jag och misse stod intryckta i högtalarna och hörde på allvar inte ett skit för musiken pumpade så högt! Asså att åka flak är nog det roligaste jag gjort! Hoppa dansa vinska itll folk somfaktiskt vinkar tillbaka! de flesta iallafall :D hahaha det är så kul med folk som kan bjuda lite på sig!
 
 
 
 Tillslut kom vi ner till kärnan, och det var bara att lyfta på studentskylten och vandra ner för trapporna, vissla i alla möjliga pipor och försöka akta sig för andras skyltar i huvet, sin egen skylt i huvet, eller kanske att slå sin skylt i andras huvud! Sju varv runt stenbocken gick vi också, och vid bänkarna runt statyn satt pensionärer och höll för öronen xD haha ibland känns det konstigt.. vill man inte bli dövare än vad man redan är, ska man nog inte sitta just vid det stället där alla student låter som mest och dessutom ska gå 7 varv runt! 
 
Efter detta tjohej var det dags att leta upp flaket igen och åka en tur runt stan! Klockan tre var det förutspått att det skulle börja regna och fem över tre föll de första, men absolut inte sista dropparna den dagen! Men vafaaan gör lite regn när man tar studenten! Vi hade ju underbart väder resten av dagen! FLAK FLAK FLAK! köra runt runt runt! skrika och sjunga! vara överlycklig! ja.. finns inga ord att beskriva!  DJn jobbade flitigt under en presenning!
 
 
Tillslut vände flaket tillbaka till skolan där jag blev hämtad av Hans och pappa! Väl hemma blev det att snabbt hoppa in i duschen och göra en "Restart" innan alla gäster skulle komma! Har nog aldrig haft en så bad hairday som på studenten xD nyklippt och i väldigt kort hår som inte gick att hålla varken platt eller lockigt, så det blev en mellanvariant! haha xD  Fick massa fina grejer av både grannar och släkt! och det krängde mat som aldrig förr :D hungrig var man efter en så lång och händelserik dag!! 
 
Senare på kvällen samlades alla i "utgångs-patrullen" hemma hos mig för att bege oss ner till stan och Picknick där vi hade fixat VIP bord! På vägen drog vi med oss Öhman som jag hittade hemma hos Jakob, samt Simon lyckades vi kidnappa i kön! Jäklar va fest det blev! 4 flaskor champange, massa drinkar och shots! dock var jag nästan helt nykter! förra gången jag var på krogen slutade det med 2 nätter på akuten!  Misse slutade däremot på ett fönsterbräde utanför nån affär där hon satt o asgarvade helt okontrollerat innan hon däckade xD Hans fick åka hem med henne i svarttaxi för ingen annan var villig att ta henne! Tjooff... det gör hon nog aldrig om igen !! :D
 
 
Och vad händer för spännande nu då? Hmm... jag ska plugga järnvägsteknik på Campus i tre år :D YEEY ingen arbetslöshet här ikke! Mina 18,3 poäng räkte nånstans!
 

RSS 2.0